RENDEZVÉNYEK

GONDOLKOZZ BENNÜNK
TÖBB, MINT EGY ÉTTEREM
Álmodd meg a tökéletes rendezvényt, és mi megvalósítjuk! Tapasztalatból mondhatjuk, hogy kicsi, nagy, céges vagy privát – az eseményed nálunk jó helyen lesz! Lépj kapcsolatba velünk, és tervezzünk együtt!
barátságos és profi környezet
cÉGES RENDEZVÉNYEK
Ha megérdemel a csapatod egy igazán emlékezetes céges ebédet, vacsorát vagy csapatépítő bulit. Ha fontos, hogy jól sikerüljön a konferencia, workshop vagy sajtótájékoztató. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk összehozni a tökéletes eseményt!
ünnepeljetek nálunk
MAgánrendezvények
Meghitt családi ünnep, önfeledt baráti összejövetel, valódi közösségi élmény - mindehhez elsősorban Ti kelletek! A Pódium csapata pedig biztosít minden mást, hogy az a születésnap, évforduló, ballagás vagy osztálytalálkozó felejthetetlen legyen!
akár hajnalig tartó
ZENÉS RENDEZVÉNYEK
Azokon a különleges estéken a fények elhalványulnak, a zene felerősödik, a lábak ritmusra mozognak, az arcok kipirulnak, a koktélok mámorítón hűsítenek - a bisztróból pedig club lesz! Keress minket, ha zenés-táncos eseményt szerveznél!
ÍRJ NEKÜNK
miben segíthetünk?
Vázold fel nekünk elképzelésed a megálmodott eseménnyel kapcsolatban. Írd le nekünk, ami fontosnak tartasz és nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.
Üzenetedet megkaptuk. Köszönjük!
Hiba történt, kérlek ellenőrizd az adatokat!