ESKÜVŐ

Bride and groom
éRTETEK DOLGOZUNK
AMIT MEGÁLMODTATOK
Van budán egy mesebeli macskaköves sétány, szinte időutazás itt elsétálni, hangulatos és meghitt, de mégis modern. Gyere el, nézd meg, éld át és hadd mutassuk meg milyen egy emlékezetes budai buli esküvő! Vedd fel velünk a kapcsolatot, mindenre tudunk megoldás!
Helyszín
A kinti fényfüzéres teraszunkon a vendégek boldogan várják érkezéseteket. A Bécsi út csendes, macskaköves utcájáról léptek be hozzánk. A nagy üvegablakakok és a sok növény mellett barátságos, de elegáns hangulat fogad Titeket. Mindent megtettünk azért, hogy a helyet olyanná varázsoljuk, amit elképzeltetek. Veletek együtt 100 fő fér el nálunk.
ÉteleINk
Hogy a bisztro ételeink milyenek? Egy falat, és érezzétek majd: minőségi alapanyagok, kreatív összeállítás! És nálunk senki sem marad éhes; legyen szó svédasztalról vagy tálszervizről, jól lakhattok! A menüt veletek együtt alakítjuk ki, és speciális ételérzékenységekre is odafigyelünk. Mi szóltok, konfitált kacsacomb vaníliás lilakáposzta krémmel? Let’s do it!
dekoráció
A "greenery" díszítés nálunk az alap, amely a letisztult és természetközeli eleganciát szimbolizálja,minimalista modern keretek között ami tökéletesen egyensúlyban van a Pódium atmoszférájával. De ha mást álmodtál meg, hozd el saját dekoratőrödet! A fantázia nálunk szárnyal; az alkotás szabadsága a tiéd!
Zene
Éttermünk biztosítja számotokra a hangtechnikát és akár DJ-t is. Így ezekkel sem kell majd foglalkoznotok. A hajnalig tartó buli garantált.
TERVEZZÜK MEG EGYÜTT
AZ ELSŐ LÉPÉS EGY FELEDHETETLEN ESKÜVŐ FELÉ
Legyen szó intim kis ceremóniáról vagy nagyszabású esküvőről, ne habozzatok megosztani velünk álmaitokat! Írjatok, beszéljük meg a részleteket, majd mi elküldjük a személyre szabott ajánlatunkat és egy ízelítőt kínálatunkból a menüsort formájában.
Köszönjük, üzeneted megkaptuk!
Hiba történt, kérlek ellenőrizd az adatokat!

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj időben heti ajánlatainkról, újdonságainkról, étel- és italkülönlegességeinkről, eseményeinkről, és más izgalmas történésekről!
A feliratkozás sikeresen megtörtént!
Kérlek ellenőrizd az e-mail címet!